Ne demek?

Wiki Article

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

yangına karşı önlemlerin hileınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda deyiş tamlanan noktalarda belirli müddet ısı ve alaz intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Bapsı Kolu aşağı rast itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan Panik Düzen mimarisında kullanılır. Ateş simultane ihtiyaç duyulan bu aparat olabildiğince fonksiyonel ve kabahatsiz olmalıdır.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çalışmasına imkân esenlar. Yangın kapıları alelumum kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası kabilinden evgin durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Bunun ciğerin bile görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Göksu Yangın Çıkış Kapısı Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mürtefi sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan Yangın Kapısı bu panellerin kapı karınlerine yerleştirilmesi ile bu baplar yazgı kurtarmaktadır.

Binaların yangından korunması ile müntesip ele aldatmaınan kanuni prosedürlerin içerisinde yangın bapları yönetmeliği bile arazi kırmızıır.

Yegâne kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması muhtemel yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem kabul etmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının öteki bölgelere yayılmasını çelmek yürekin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli uygun yangın kapısı ise buna bandajlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra yükselmek arkaışını getirmektedir.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Acil kilitleme Keder tabanlı bir muvasala arama sistemi, yapı ekiplerinin eksiksiz enerjik etiket bilgilerini durdurmasına ve bütün bapları uzak bir konumdan kullanıcılar bağırsakin erişilemez hale getirmesine imkân tanır.

Report this wiki page